Skip to content

Wat wij doen

Baby kledij

Bandana slabbetjes in veel verschillende kleuren. Kunnen gewoon blanco besteld worden of met toffe opdruk. Tevens ook mogenlijk in combinatie met een toffe romper.

Rompers met korte mouwen in veel verschillende kleuren en maten. Als geboortecadeau kunnen we een maat 62 aanraden.

Kinder kledij

Kinder t-shirts en truien voor zowel jongens als meisjes.

Volwassen kledij

Op maat gemaakte opdruk

Werkkleding

Wij maken ook voor bedrijven werkkleding met bv alleen een borstlogo of in combinatie met een ruglogo. Stuur een maitlje met jullie logo en wij maken graag een voorbeeld met een offerte erbij.

Shopping bags

Onze shopping bags zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren ( zie kleurentabel ), de afmeting van de shopping bag is 38 cm op 42cm.

Stuur ons een mailtje met wat je graag op de shopping bag zou zien en we maken graag een voorbeeldje.

Is een tof cadeautje voor het einde van het schooljaar of voor unieke gelegenheden. 

Kookschorten

Onze kookschorten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren (zie kleuren kaart), en zijn verstelbaar met een lint aan de hals. Aan elke zijde is er een lint om achteraan te knopen. De opdruk naar keuze kan gebeuren op de hele voorkant, dit kan eenvoudig in een kleur of in een full color opdruk. Stuur ons een mailtje met wat je er graag op zou willen en we werken graag een voorbeeldje voor u uit.

Veiligheidsvest

Veiligheidsvest met of zonder opdruk. Altijd plezant om de naam van de kinderen op hun vestje te drukken met een tof dierenprentje erbij. Zo zijn ze gemakkelijker te herkennen op de speelplaats. Je vindt het vestje ook gemakkelijker terug aan de klas kapstokjes. 

Opdruk kan zowel op de voorkant als op de achterkant gezet worden. Vestjes zijn kwalitatief afgewerkt met een zwart biesje. Maten vallen ruim uit, maar niet te vergeten dat deze meestal over een jas wordt gedragen. 

Autobelettering / stickers

Bent u opzoek naar een sticker voor op de auto of andere ondergronden zoals glas of plastic? Stuur ons een mailtje met uw voorbeeld van wat je zoekt en wij maken graag een voorbeeldje.

Carwrapping

Bent u opzoek naareen nieuwe en unieke kleur voor uw wagen? Of betere zichtbaarheid voor reclame van uw bedrijf? laat het ons weten en we maken graag een voorbeeld of spreken eens af wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Sticker voor op vitrines

Bent u op zoek naar een sticker voor een opendeurdag of solden die er maar tijdelijk moet hangen? Of hebt u liever een permanente sticker op de vitrine? Stuur ons een mailtje met uw wensen, en wij maken voor u graag een voorbeeld.

Full collor stickers op maat

Hiernaast enkele Full collor stickers. Deze kunnen op maat gemaakt worden, uiteenlopend van naamstickers voor het school tot eigen ontwerp stickers. Stuur ons een voorbeeldje van wat u graag wenst en wij werken een ontwerp uit.